logo
Vi bygger hus i hele Norge.
Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat
 

Prosessen

Byggeprosessen kan oppleves som tidkrevende. Vi i Boligmakeriet lar deg som kunde være involvert i hele prosessen
Byggeprosessen

For mange er en byggeprosess helt nytt. Her har vi definert de åtte stegene på veien til ditt drømmehjem

1

Planlegging og rådgivning

Det er viktig å begynne planleggingen tidlig. Vi i Boligmakeriet hjelper deg gjennom hele prosessen med å bygge nytt hus. Alt fra søknad til valg av husmodell og det økonomiske.

2

Valg av husmodell og tilbud

Her tar vi frem reguleringsplan og situasjonskart som gjelder for tomten det skal bygges på. Sammen finner vi ett hus som passer tomten og deres ønsker. Vi vil da fremlegge estimerte kostnader for prosjektet.

3

Dokumenter og avtale

Neste skritt vil være å inngå en avtale med Boligmakeriet som deres husleverandør, da begynner vi med standard og tilvalg til deres hus. Oppdaterte tegninger fremlegges underveis i prosessen.

4

Tilpasning og godkjenning av tegninger

Når du er fornøyd med tegningene av huset signeres dem og sendes inn for kontroll. Vi nærmer oss da bestilling av deres hus.

5

Bestille ditt drømmehus

Når alle søknader er behandlet og godkjent (eks: byggesøknad, finansieringsbevis osv.),når tegninger er signert og alle deres personlig valg er gjort bestiller vi huset. Dere vil nå få en levereansedato.

6

Produksjon

Huset ditt er nå satt i produksjon. Vegger blir produsert og klargjort inne i produksjonshallen som ligger i Dalarna, Sverige. Her jobber det dyktige snekkere som får arbeide inne under gode og trygge forhold.

7

Oppføring av bolig

Har du kjøpt variant 3 av Boligmakeriet, vil vi styre hele byggeprosessen. Vi har satt opp en fremdriftsplan som gjør at du kan følge byggeprosessen på en fin og oversiktlig måte. Det er byggelederen for ditt prosjekt som håndterer at oppgaver blir utført riktig og i tide.

8

Tid for å flytte inn

Den store dagen er kommet og huset er klart for innflytting. Nødvendige dokumenter og attester overleveres ved innflytting. Vi går gjennom huset sammen før overlevering. 1. år etter overtagelse kommer vi tilbake for ettårskontroll.